maanantai 27. syyskuuta 2010

Pikaisia kuulumisia

° Lauantai-illan olinkin ihan vain kotona. Ulkona oli surkea sää, eikä tehnyt mieli lähteä baariin. How I met your mother olikin oikein viihdyttävää seuraa.

° Sunnuntaiaamuna heräsin oikein pirteänä puoli kahdeksalta yhdeksän tunnin yöunien jälkeen. Yhdeksältä olinkin jo polskimassa uimahallissa koko perheen voimin. Ja Rasmus ei pelännyt enää melkein yhtään vettä. Puhumattakaan Lassesta ja Kjellistä. Kjell oli niin innoissaan!

° Sunnuntai-iltapäivänä nukuin kahden tunnin päiväunet. Ei riittänyt yhdeksän tuntia yöllä. Tällä välin Inga juoksi 16 kilsaa. Ja mä vaan nukuin. Laiska.

° Illalla mäkin kuitenkin aktivoiduin tunnin lenkille. Teki hyvää.

° Tänään olin aamulla taas kielikoulussa. On muuten jännä juttu tämä eri kansalaisuuksien eriävät (ja no, ihan yksilöidenkin..krhm) käsitykset ajasta. Kielikoulu alkaa klo 8.15. Joka ikinen kerta klo 8.15 on paikalla olleet vain minä ja herra Weber. Tänään toinen kurssilainen tuli paikalle 8.40 ja kolmas 8.50. Eikä mitään anteeksipyyntöjä myöhästelystä tai mitään... :D No, juttelin Weberin kanssa sen puoli tuntia itä- ja länsi-Saksan eroista, jotka on muuten yhä nykyäänkin ilmeisesti tosi vahvat. Muuri on yhä ihmisten mielessä pystyssä. Loppuajan (kolme ja puoli tuntia) luin herra Weberin minulle tuomia aikakausilehtiä. Niissä olikin sitten vähän haastetta. Esimerkiksi Spigel on saksan Suomen Kuvalehti - ei siis mitään ihan kevyttä hömppää.

° Kielikoulun jälkeen istuskelin raatihuoneen torilla tooosi lämpöisessä auringonpaisteessa ja söin marjapiirakkaa. Ah autuutta.

°  Iltapäivän olin lasten kanssa. On muuten jännä juttu, miten tarkasti neljältä Lasse ja Rasmus joka päivä sekoavat. Niistä tulee ihan hyperenergisiä, äänekkäitä, seinille hyppiviä ja muuten vaan aika riiviöitä. Sillä aikaa kun komennan Lassea ja yrittän selvittää sille, miksi ei oo ok hyppiä pikkuveljen päälle sohvalta tyynykasan päältä, Kjell on syönyt jo pari lootallista värikyniä. Ja kakannut housuihinsa.

° Iltapalan jälkeen pesin vielä muutaman koneellisen pyykkiä. Ja imuroin. Ja silitin vähän vaatteita. Ja pakkasin.

°... sillä huomenna klo 7.30 lähden junalla kohti Müncheniä ja Oktoberfestejä! Pari tiukkaa junanvaihtoa ois huomenna luvassa Heilbronnissa ja Stuttgartissa, vaihtoaikaa ei juuri nimeksikään. Toivottavasti nään Anni-Lotan huomenna vähän ennen kahtatoista Münchenin Hauptbahnhofilla! 

° Inga antoi minulle mukaan puhelinnumeron annettavaksi kaikille liian innokkaille ihailijoille. Niitähän minulla yleensä riittää ihan jonoksi asti. Siinä numerossa vastaa aina vastaaja, joka pyytää jättämään viestin. Nämä kaikki viestit menevät eräälle radiokanavalle! Hahaa. :D

° Olen aika innoissani tästä pienestä reissusta. On tosi kivaa päästä puhumaan pariksi päivää suomea ja vaan hengailemaan.  Nyt täytyisikin mennä vielä täyttämään matkalaukun (no hei, sellaisen ihan minin lentolaukun!) viimeiset tyhjät raot.


Joten, kuulemisiin! Torstai-iltana olisi tarkoitus palata Eppingeniin.

2 kommenttia:

  1. Anni, missä viipyy München päivitys??

    VastaaPoista
  2. Voi anteeksi! Satuin eilen illalla nukahtamaan siinä yhdeksän aikaan, jäi sit päivitykset tekemättä... :D

    VastaaPoista