sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Partypartyparty

Auf uns und S...
Perjantaina olikin sitten Stumpfin ja Steffin 18-vuotissynttärikekkerit. Ja aikamoiset kekkerit olikin!

Näiden tyttöjen parhaat kaverit, joiden kanssa mäkin oon nyt tässä edellisinä viikonloppuina liikkunut, oli järjestäneet juhlille kaikenlaista ohjelmaa, ja sit synttärisankarit järjesti itse juhlat. Ne oli varanneet jonkun urheiluseuran talon, jonka sitten olivat koristelleet etc. Ja mainitsemisenarvoista näissä juhlissa oli tarjoilu; hotdoggeja, sipsejä ja suolatikkuja (nää syö täällä tosi paljon kaikkia bretzelimuunnelmia) ja avoin baari. Siis juhlissa oli ihan baaritiski, mistä jokainen sai käydä tilaamassa mitä vain nyt halusi. Ja synttärisankarit oli siis hommanneet kaikki juomat. Tää on kai ihan yleinen käytäntö synttäreillä Saksassa. Ei varmaan tullut ihan halvaksi! Juhlissa oli meinaan kevyen arvion mukaan ainakin yli 60 ihmistä...

Ja myös huonoa musiikkia! :D Nää saksalaiset on jotenkin ihan rakastuneita niihin schalager-lauluihinsa. Onhan ne joo ihan tarttuvia ja näin, mut samalla tavalla, mitä Paula Koivuniemen hitit on. :D Juhlissa pääsin taas tutustumaan uusin saksalaisiin ja silleen. Mut on kyllä tosissaan vähän vaikea seurata näiden tyyppien keskustelua, kun puhe on kohtalaisen nopeeta, murteellista ja musiikki pauhaa täysillä korvan juuressa. Nooo, ihan vaan nyökyttelyllä ja hymyilyllä sitä mentiin. Ja englannilla kans.

Mut työnteko haittaa todellakin vapaa-ajanviettoa. Olin meinaan puolenyön aikaan jo niin väsynyt, ettei mitään rajaa. Johonkin yhteen asti sit sinnittelin ja sit kävelin yhden tytön kans (päkiät niiiiin kipeinä korkeista koroista!) Elsenzin keskustaan ja siitä sit toinen näistä synttärisankareista ja sen poikaystävä halusivat ehdottomasti saattaa mut kotiin asti. Tosi kiva, eksyttiinkin siinä matkalla, kun puhuttiin niin kovasti :D.

Sellaista. Kyselin lauantaina Svenjalta, oliko juhlat jatkuneet pitkään ja oli, Svenja oli ollut kotona joskus aamulla... :D No mut hei, puolustuksekseni voin sanoa, että mulla oli lauantaina herätys seiskalta!


Ps. Jesse, sori. Ei näissä juhlissa kukaan ottanut oikein kuvia, niin en mäkään sit viittinyt räpsiä kuvia kaikista tytöistä sulle! :( Mut on täällä blondeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti