torstai 2. syyskuuta 2010

Yksinhuoltajaäidin arkea Kjellin kanssa part.2

Eli mun ja Kjellin yhteiselo jatkui myös tänään. Ei poika nyt varsinaisesti enää kipeä ollut, mut parempi oli jäädä kotiin, kun mennä tartuttamaan koko päiväkodillinen pikkulapsia. Mä olin jo aamulla herätessäni sängyssä miettinyt valmiiksi, että kun vanhemmat ovat pääseet töihin, kaikki lapset päiväkodissa ja keittiö siivottu, meen takaisin nukkumaan. Jostain kumman syystä väsytti ihan sikana silloin puoli seitsemän...

Klo 8.14 Elsenz

No sainkin sitten seurakseni kovin pireän Kjellin ja me lähdettiin samalla ovenavauksella kuin kaikki muutkin ulos kärryttelemään. Ja kuulkaas, reilut kolme tuntia päästeltiin menemään! Käytiin eilen juoksemassa Ingan kanssa sellainen 10 kilsan lenkki, joka mentiin tänään Kjellinkin kans. Nähtiin matkalla vaikka mitä hienoa; tosi innokkaita vuohia, valtavan isoja ja limaisia etanoita ja hevosia. Sit me syötiin vähän keksiä ja Kjell otti puolen tunnin verran myös vähän lepoa. Kun päästiin takas näille omille kulmille, päätettiin ihan selkeästi yhteistuumin mennä vielä kiertelmään tätä Elsenziä. Käytiin kääntämässä futiskentällä ja leikkipuistossa. Tän kylän suurensuuri järvikin nähtiin. Kaiken tän jälkeen oltiin vähän nälkäisiä, ja tultiinkin kotiin syömään ja pesemään pyykkiä.

Mun suloinen kärryttelykaveri.

Me molemmat tiedettiin kuitenkin, ettei tälläistä superkaunista ja aurinkoista päivää tuhlata sisällä ja niinpä  me mentiinkin takas pihalle. Leikitiin hiekkalaatikolla, meinattiin melkein syödä jotain sottaavia marjoja ja käytiin katsomassa kaivinkoneita. Sit Inga tulinkin jo kotiin ja käytiin hakemassa kiukuttelevat isoveljet päiväkodista. Tässä vaiheessa kaikki oli jo vähän väsyneitä.


Tälläistä tänään Kjellin kans. Kivaa oli! Toivotaan kuitenkin molemmat, että Kjell olisi jo huomenna terve. Kjell kaipaa päiväkotikavereitaan ja mun pitäis päästä ostamaan huomisien juhlien synttärisankareille lahjat Eppingenistä. Ja ehkä vähän nukkkua aamulla pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti