sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Lauantai kuvina

Rasmus vastaheränneenä iltapäiväkahvipöydässä. HUOM korvapuustit!

Aloitettiin lauantai käymällä kaupassa Eppingenissä. Ostettiin pulla-aineet! Ja sit leivottiin Lassen ja Rasmuksen kans tosi hienoja pullia. Mä tein korvapuusteja ja pojat vähän erikoisempia juttuja. Ja vain viisi kanamunaa meni vahingossa rikki, aika hyvin! Ja vielä se, et pullat onnistui hyvin, oli aika kova juttu!


Lasse teki Kjellille ihan oman pullan, tuollaisen Kjellin kokoisen. Kumma juttu, ettei se palanut uunissa niiden 10 kertaa suurempien pullien seurassa..! Kjell sitten imeskeli tuota. Inga muuten otti kuvia ihan siitä itse leipomisesta, mihin mä en millään kyennyt. Siinä oli meinaan vähän menoa, kun kolme pikkupoikaa ja niiden aupair leipoo. Mut ehkä saan siis laitettua joskus lisää leipurihiiva-kuvia. tänne...

Siellä sulassa sovussa maailman kevyimmin rullaavissa rattaissa. (joo, oon jo aika kotiäidistynyt, kehun rattaita.....)

Iltapäivällä lähdettiin Kjellin, Rasmuksen ja Ingan kanssa tuohon läheiselle hevostallille. Siellä oli sellainen avoimienovien päivä. Lasse oli Christianin kanssa pyöräilemässä. Ne himourheilijat.


Matkan varrella on paljon omenapuita. Omenat on just nyt parhaimmillaan täällä. Napattiinkin muutama matkaevääksi.


Sää oli lauantaina ihan mieletön. Melkein helle. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.


Ei me Rasmuksen kans ihan hirveästi jaksettu keskittyä niihin heppoihin...

Kotimatkalla.


Kun lapset oli menneet nukkumaan, lähdin vielä viettämään lauantai-iltaa tervehenkisesti pyöräilylenkille. Aurinko paistoi vieläkin mielettömän hienosti.

Tuonne laakson päälle pyöräilin. Nää kuvat syö kaikki korkeuserot, on toi oikeesti aika korkea :D
Ja sit se aurinko laskikin ja palailin kuraisena kotiin. Tulin meinaan sellaisen metsän läpi alas tuolta kukkulalta ja siellä oli aika märkää. Oli aika pro-olo päästää maastopyörällä sitä mutaista metsätietä sikalujaa. Tai ihan hirveän lujaa en uskaltanut, ei käsijarruihin voi luottaa.


Kotikylä Elsenz.
Sit kävin illalla vielä saunassa. Mut siitä mulla ei oo kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti