maanantai 6. syyskuuta 2010

Paras päivä! vol.2

Ja lauantaihan jatkui vielä Karlsruhen reissunkin jälkeen...

Iltapäivä kului lasten kanssa pihalla leikkiessä; trampoliinilla, hiekkalaatikolla ja lentopalloa Lassen kanssa pelaten. Kjellin ja Rasmuksen lempipuuhaa on muuten hiekkakakkujen rikkominen. Näiden lasten kanssa ei siis paljoa hiekkalinnoja rakennella... :D Mutta kuten parhaaseen päivään kuuluu, lapset olivat lauantaina vaan tosi kivoja ja kaikki sujui hyvin! Vallan mukavaa.

Kun nämä mukavat lapset oli saatu nukkumaan, me lähdettiin Ingan kanssa Heilbronniin. Se on kaupunki noin puolen tunnin ajomatkan päässä täältä meiltä ja siellä oli lauantai-iltana mun käsittääkseni joku italialainen katujuhla. Tämä tarkoitti sitä, että kaikki kaupungin kaupat, mukaanluettuna valvava ostoskeskus, olivat auki puoleenyöhön. Pääkadulla oli kaikenlaisia myyntikojuja ja lapsille huvipuistolaitteita.



Tunnelma Heilbronnissa oli aika mahtava! Ilta oli lämmin ja pimeä, mutta joka puolella loisti kaikenlaisia valoja ja ihmisiä oli tosi paljon liikkeellä. Italialainen livebändi soitti torilla ja kaikki ihmiset tuntuivat olevan hyvällä tuulella. Ja taivas oli täynnä tähtiä. Tuolla tuli vähän sellainen fiilis, kuin lapsuuden etelänmatkoilla illalla kaupungilta syömästä takas hotellille matkatessa.

Kovin hieno Oktober-fest mekkonen.
Kierreltiin siinä sitten Ingan kanssa kauppoja ja käytiin pariin kertaan kahvilla. Niin ja hei, täällä on Starbuckseja, oujee! Starbucksissa voin jopa mä juoda kahvia. Tai frappucinoja, joissa on kahvia ehkä 1/10 ja loput kermaa/maitoo/suklaata... :D Sovittelin myös yhdessä hienostoliikkeessä sitä sellaista perinteistä Oktoberfest-asua, en sit tie, onko se joku saksalainen kansallisasu. Mut hauskaa se ainakin oli! Jos mulla olisi vähän enemmän ylimääräistä, olisin kyllä ostanut sen mekon. Vähän ois ollut hyvä naamiaisasu!

...vain ne litraset oluttuopit puuttuu!

Ja sitten mentiin sovittelemaan yhteen optikkoliikkeeseen aurinkolaseja. Äitihän omi mun aurinkolasit ja ne jäi siis Suomeen. Kerroin tästä Ingalle ja myös siitä, kuinka kauan oon miettinyt RayBanin Aviatoreiden ostoa. Ja no, tuolta optikkoliikkeestä sellaiset sitten löytyi. Täydellisessä värissä ja merkittävällä 10 %:n alennuksella. Ja pienen harkinnan jälkeen, päätin ostaa ne. Asiaan saattoi ehkä vähän vaikuttaa se, että kello läheni kymmentä ja olin jo hiukkasen väsynyt. Myös Ingan yllytyksellä saattoi olla vähän vaikutusta... No, kyllä ne lasit on vielä näin maanantainakin tosi hienot! Ja klassikot.

Teräksen väriset sangar, ruskeat liukuvärjätyt linssit. Sopi myyjän ja Ingan mukaan just hyvin mun hiuksiin. Oli siis ostettava.

Siinä sitten ton reissun jälkeen taisi Ingakin vähän väsähtää. Nimittäin tää meidän shoppailu riistäytyi vähän käsistä. Kaikki alkoi viattomasti tuikitarpeellisesta Tupperwaren parmesanimyllystä (:D). Sen sai hei 7 euroa halvemmalla, kuin normaalisti! Sitten mentiin jo takaisin ostoskeskukseen, jonka parkkihalliin meidän auto oli parkkeerattu. Ennen lähtöä mentiin käymään vielä yhdessä urheilukaupassa, jossa nopeasti selvisi, että kaikki kaupan tuotteet oli -20% jo alennetuistakin hinnoista viimeisen aukiolotunnin aikana. Minä istahdin sovituspenkille kovin väsyneenä ja naureskelin vain Ingan ostaessa ensin Converset. Sitten juoksukengät. Kaksi juoksupaitaa. Ja vielä takin. Mut hei, kaikki 20 %:n alennuksella. :D Kun käveltiin kaupasta ulos naureskellen ja kädet täynnä ostoskasseja, Inga muisti ostaneensa sillä reissulla jo aikaisemmin lähemmäs sadan euron paidan. Laskeskeltiin ostosten yhteissummaan yhteen, ja Inga tuli siihen tulokseen, että kotiin ei oo palaamista niin suurta summaa tuhlanneena. Käytiin siis palauttamassa se paita. :D

Ja sitten lähdettiin nopeasti kotiin Heilbronnista. Nauraen. Reissu oli hauska ja oltiinkin varmaan juuri sellaisia toiveasiakkaita näille kauppiaille. Vähän väsyneitä, jolloin pienetkin alennukset sai ostamaan kaikenlaista. No, tultiin kyllä siihen tulokseen kotimatkalla, että kaikki oli tarpeellista. Myös parmesanimylly. ;)

Kokonaisuudessaan siis paras päivä. Lapset oli kivoja, sain puhuttua saksaa, näin uusia kivoja paikkoja, tein mitä parhaimpia ostoksia... Oli hauskaa. Ja kallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti