lauantai 23. lokakuuta 2010

Viikon kuulumisia

Heipä hei taas!

Tällä viikolla porukat tosiaan kävivät täällä vierailemassa. Maanantaista torstaiaamuun tuli kaikenlaista ikioman perheen kanssa tehtyä. Ja mukavaa oli! Kerron noista päivistä lisää sitten, kunhan äiti vaan löytää kameran usb-piuhan ja saa lähetettyä valokuvia..!

Torstaina palasin Stuttgartista iltapäivällä kotiin ja suoraan olikin sitten paluu tähän aupairin arkeen. Kjell oksensi piirrustusvälineiden päälle ja iltapäivällä oli leikkikavereita taas kylässä. Illalla väsyttikin aivan mielettömästi! Päiväkoti oli perjantaina kiinni, joten kaikki lapset olivat koko päivän kotona. Ja se on kyllä aina vähän raskasta... Ja tänään vielä Christian lähti jälleen työmatkalle. Onneksi isovanhemmat tulivat tänne auttamaan tänään!

Tässä parin viimepäivän yleisfiilikset ovat olleet aika väsyneet. Pariin viikkoon en ole nukkunut varsinaisesti aamuseitsemää pidempään. No, kun nyt tästä viikonlopusta selvitään, niin toivottavasti sitten ensi viikolla kaikki ovat jälleen terveitä ja minä saan nukkua joku aamu niin pitkään, kuin vaan nukuttaa! Rasmusta ja Lassea nukutti tänään varttin yli viiteen, jolloin alkoivat merirosvoleikit. Inga kertoi tänään nukkuneensa viimeisen kuuden vuoden aikana KERRAN niin pitkään, kuin vaan unta riitti. Huhhuh.

No, ensi viikon torstai-iltana suuntaankin minä sitten Sannan luo Zürichiin! Se on huippua se. Torstaista sunnuntaihin taas vähän rentoilua.

Nyt voin kyllä sanoa, että tämä elämä on täällä todellakin muuttunut arjeksi. Päivät lipuu vaan. Zürichin reissun jälkeen pitää kyllä keksiä jokin matka, jota odottaa. Tytöt, joko buukattais matkat Pariisiin?!

3 kommenttia:

  1. Kuulostais hyvältä! Oikeesti jouluun asti ilman mitään katkoa ei kyllä kestä. Koska olis hyvä?

    VastaaPoista
  2. Mulle käy koska vaan! Marraskuun lopussa - joulukuun alussa voisi kyllä olla tarvetta pienelle irtiotolle? Ja siihenhän ois enää reilu kuukausi aikaa, joten aletaanko etsimään Pariisin YMCA:n hostellia? :D

    VastaaPoista