lauantai 16. lokakuuta 2010

Päivän plussat ja miinukset

+ Leivoin tänään Rasmuksen kanssa suklaamuffinseja ja ne onnistui tosi hyvin. Tai no, tällä reseptillä http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/49934/Mahtavat%20suklaamuffinssit ei voi epäonnistua!
+ Kjell ja Rasmus kykenivät keskittymään yli puoleksitoista tunniksi muovailuvahailuun.
+ Sain eilen paketin suomalaisia karkkeja. Ai että.
+ Inga teki tänään ruoaksi superhyvää makaronivuokaa.
+ Kjell nukkui yli kolmen tunnin päiväunet.
+ Koottiin Rasmuksen kanssa palapelejä kauan.
+ Varasin eilen junaliput Zürichiin Sannan luokse. 28.-31.10 siis Zürichissä Sannan ja Sannan suomi-tyttöjen kanssa! Ai että.
+ Äiti, Ari, Jenny ja Oskari tulevat maanantaina vierailulle!


- Koko päivän on satanut ja emme ole voineet olla ollenkaan ulkona (ts. pojilla liikaa energiaa koko päivän)
- Christian työmatkalla.
- Rasmusta yritettiin kahden tunnin ajan saada nukkumaan päiväunet, tuloksetta. (Rasmuksella on aina mitä parhaimpia selityksiä, kun pitäisi mennä nukkumaan. Eniten käytettyjä: vessahätä, jano, silmät eivät pysy kiinni, nälkä, kalsarit huonosti, outojen äänien kuuleminen)
- Edellisestä seuraten, Ingalla meni hermot oikeasti hyyyyyyvin rasittavaan Rasmukseen ja siinä temmellyksessä Ingan silmälasit hukkuivat. Rasmuksella saattoi olla jotain osuutta asiaan...
- Joka ikisessä välissä jommankumman, Lassen tai Rasmuksen, pitää tehdä jonkinlaista tyhmyyttä tai kiusaa. Tänään olen siivonnut esimerkiksi neljät kaatuneet mehut.
- Illalla Christian ei vastannut puhelimeensa. Inga hermoraunion partaalla, aupairillakin jo hermot kiristymässä. Rasmus karjuu kurkkusuorana alasti rappusissa. Lasse kiukkuisena silmät punoittaen. Kjell oma herttainen itsensä.


Haaste: Christian myös huomenna työmatkalla.

Yhteenveto: Kolme väsynyttä ja ylivilkasta pikkupoikaa yhdessä huoneessa yhtä aikaa on liikaa. Jos poikia on kaksi, sujuu kaikki kuin rasvattu ja desibelirajat pysyvät hyvinkin alhaisina. Mutta, kolmas on liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti