sunnuntai 24. lokakuuta 2010

2. Kuukausikatsaus

Nyt jo kaksi kuukautta takana, ja seuraavia huomioita tehtynä:

- Oleellisempana, minä lihon! Ei samperi. Ei tällä liikuntamäärällä pitäisi lihoa. Porukoiden tuliaiskarkkipussit ovat siis pysyneet nyt suljettuna ja juustot on jätetty välistä. JA MULLA ON NÄLKÄ!

- Tunne siitä, etten halua omia lapsia vielä piiiiiitkään aikaan, on niin vahvistunut. Tärkeinpänä syynä tälle on se, etten todellakaan halua herätä joka aamu lapsien huutoihin aamukuudelta.

- Nyt on enää reilu kuukausi aikaa siihen, kun kauppatieteellisen pääsykoekirjat julkaistaan. Enää siis reilu kuukausi aikaa aivolomailla! Pitäisikö ottaa tästä samantien kaikki ilo irti ja olla opiskelematta saksan kieliopin 1. ja 2. konjuktiivia huomisen kielikurssille..?

- Olen 19-vuotias suomalainen, joka on käynyt koko pitkän ikänsä 2-3 kertaa viikossa saunassa, mutta en osaa kuitenkaan vieläkään käyttää saksalaista saunaa oikein. Inga huomautti tänäänkin hyvin ystävälliseen sävyyn siitä, kuinka edellisen saunomiskertani jälkeen saunan lattialla oli ollut vettä. Pyysi heittämään löylyä vähän rauhallisemmin. Helkkari soikoon, minähän konttasin viime kerrallakin sen koko saunan (mielestäni) kuivaksi ja kaksi pyyhettä märäksi! No eipä siinä mitään - tänään vuorasin koko saunan lattian pyyhkeillä. Ja kuivasin varmuuden vuoksi vielä paloturvallisuutta uhaten kiukaan alusenkin. Perkule, enemmän siinä siivoamistyössä melkein tuli hiki, kuin itse saunomisessa. Inga ja Christian menevät aina vielä minun jälkeen saunaan ja saakutti soikoon, jos he sitten kastelevat minun vaivalla kuivaamaan lattian! :D  Ja ensi kerralla otan kyllä lusikan, jolla heitän sitä vettä. :D  No, maassa maan tavalla eli andere Länder, andere Sitten!

- Saksaksi dubattu leffa koettu. Eat Pray Love auf Deutsch. Hiukkasen joutui originaaliversiota enemmän keskittymään ymmärtämiseen. Siellä leffateatterissa, jossa minä kävin Ingan kanssa, oli muuten tarjolla kahdenistuttavia penkkejä. Sellaisessahan olisi oikein kiva makoilla!

- Täällä saa aina jonottaa. Vaikka asiakkaita olisi tuhat jonossa, kassoja on käytössä maksimissaan kaksi. Aina.

- En ole muistanut ottaa juuri ollenkaan kuvia. Hitsi, nyt on melkein upea ruska-aikakin, Goldene Oktober, jo ohitse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti