perjantai 8. lokakuuta 2010

Ja jälleen perjantai...

Heippa!

Viikko on mennyt taas yllättäen tosi nopeasti! Päivät ihan sekoittuu päässä, kun tämä arki vaan rullailee menemään. No, aloitetaan kuitenkin keskiviikosta, joka jäi mieleen pyöräilypäivänä.

Lähdin heti aamusta pyöräilemään hirveän sumun keskelle. Näkyvyys oli oikeasti noin viisi metriä! En oo ikinä ollut niin tiheässä sumussa. Aluksi se oli ihan hauskaa, tunnelma oli vähän sellainen aavemainen ja jännä. Sitten ei enää ollutkaan niin hauskaa, kun huomasin yllättäen eksyneeni. Ja vaattet alkoivat kastua. Mutta sitten olikin ihan hauskaa, kun huomasin olevani ison nudistileirintäalueen porteilla! :D Jonkinlaista johdatusta kenties? No, tiesin koko ajan olevani melko lähellä kotia ja 25 kilsan jälkeen käännyinkin sattumalta tutun näköiselle tielle, joka veikin minut lopulta kotiin ja kuumaan suihkuun.

Torstai oli liikuntapäivä. Aloitin päivän Bauch-Beine-Po -jumppatunilla kuntosalilla ja sieltä jatkoin matkaani urheiluvaateostoksille. Löysinkin mitä naurettavimman näköiset juoksutrikoot (ne ei ihan imartele mun vartaloa :D) ja pari pienempää juttua. Parikymmentä kilsaa tuli jälleen pyöräiltyä tuollakin reissulla. Iltapäivällä me lähdettiin poikien kanssa leikkikenttäkierrokselle. Hiukkasen oli kivaa! Illalla käytiin vielä Ingan kans testaamaassa mun uudet trikoot ihan hirveässä pimeydessä (hah, kukaan ei nähnyt mua niissä trikoissa!). Tällä kylällä on tosi harvassa katuvalot. No, onneksi Ingalla on sellainen maailman hienoin otsalamppu! Inga kertoi muuten kans eilen, että meille kaikille on nyt varattu maaliskuun lopulle viikon laskettelumatka Tiroliin Alpeille, aika sairaan siiiiiiistiä. :)

Syksy tulee jo tännekin.
Tänään Kjell oli hiukkasen flunssainen, joten me oltiin päivä yhdessä. Käytiin kärryttelemässä ja piirreltiin. Ja Kjell oli kovin pirteä kipeäksi pojaksi.... Iltapäivällä oli taas Rasmuksen uimakoulu, joka sujuikin tällä kertaa ihan huippuhyvin! :) Tapasin muuten uimahallissa viime viikolla suomalaisen naisen, joka tuli lapsiensa kanssa uimaan (kirjoitinkohan jo tästä...?). No, tänään me osuttiin taas yhtä aikaa pukukopeille ja selvisi, että nainen on myös Nokialta kotoisin! Ja Leena-mummulle Nokialle soitettuani selvisi, että mummu tuntee tämän naisen vanhemmat! Todellakin pieni maailma!

Huomenna me lähdetään kaikin Omalle ja Opalle eli Ingan vanhemmille. He asuvat jossain vuoren lähettyvillä, jonka pitäis olla tosi nättiä seutua. Inga ja Christian juoksevat sunnuntaina puolimaratonit ja me ollaan sen aikaa sitten mummulassa. Suunnitelmissa meillä on ainakin mennä käymään jossain huvipuiston tyyppisessä Traumlandissa. Kivaa päästä näkemään taas uusia paikkoja ja näitä suloisia isovanhempia. Ja viikonloppuisin on mukavaa kun on ohjelmaa. Kolmen pikkupojan kans täysipäiväisesti hengailu käy nimittäin ihan työstä...

Niin ja täytyy muuten mainita, että sain varmaan ekaa kertaa ikinä äsken takan syttymään ekalla yrityksellä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti