tiistai 26. lokakuuta 2010

Keskiviikko on täällä juuri alkamassa. Aurinko nousee, pyykit pyörivät koneessa, imuroitukin jo on ja muu perhe on jo töissä & päiväkodissa. Mäkin lähden tästä pian pyöräilemään Eppingeniin vähän asioille ja viemään Lasselle sen unohtuneet jumppakamat, mutta sitä ennen päivitystä viime päivien tapahtumista.

Maanantaina Oma ja Opa olivat yhä täällä ja päivä menikin aika helposti. Illalla oli taas kielikoulua. Eilinen tiistai menikin sitten supernopsaan. Aamulla suuntasin bussilla Eppingeniin tarkoituksenani mennä ekaa kertaa täällä parturiin. Vähän kyllä jännitti, että mitäs jos mulle ja kampaajalle tulee jotain ymmärryskatkoksia ja tulos olisi hirveä. No, pyysin yllätäen vaan kirkastusta mun jo kellertäneeseen (ja äitin mukaaan jopa vihertävään!!?) hiusväriin ja otsatukan malliin palautuksen. Ja sit tietty latvojen siistintää. Ja ne kaikki sain! 52 eurolla, kahdessa tunnissa ja 45 minuutissa (juu, kyllä kesti kauan!). Oikein tyytyväinen olen! :)


Aika hyvää jätskiä. Kuulemma.

Iltapäivällä haettiin lapset päiviksestä ja pidettiin sitten Lassen & Rasmuksen kanssa välipalapiknik keittiön lattialla Ingan ja Kjellin nukkuessa. Koska eilinen päivä oli ihan mielettömän hieno (aika lämmin ja aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta) lähdettiin iltapäivällä Sinsheimiin jätskeille ja ostamaan Kjellille talvivaatteita. Jätskit maistuikin sitten pojille (juu, ei minulle, täytyy pysyä nyt tarkkana :D ) niin hyvin, että talvitakit kaipaavat jälleen pesua. :D Kjellillekin löydettiin supertyylikäs laskettelutakki, jota se ei suostunut ottamaan enää pois päältään kaupassa. Kotiin päästyämmekin oli jo abendbrotin aika ja sen jälkeen tartuin saksan kurssin läksyihin... Hirveään monistenivaskaan aika vaikeita luetunymmärtämisia... Aika ahkerasti teinkin niitä, eli toisin sanoen juttelin kavereiden kanssa facebookissa ja skypessä! :D No mutta hei, Sannan kans ainakin piti suunnitella mun huomenna alkavaa Zürichin matkaa!

Kjell, uusi takki ja superiso vaahteranlehti!





Onko ihme, että tulee jotain komplekseja, kun Super-Inga on tällaisessa kunnossa?!


Ps. Hah, en mä taida ikinä saada aikaiseksi kirjoitettua porukoiden vierailusta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti