sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Hurjaakin hurjempi ja vauhdikkaampi viikonloppu

Perjantain aloitin reippaana juoksulenkillä ja Bauch-Beine-Po -jumppa-dvd:llä, joka on muuten aika ärsyttävä. Aina kun tuntuu siltä, että nyt ei enää jaksa, ärsyttävä kertojaääni toteaa: "Noch mal acht!" eli vielä kahdeksan. No, supertimminä sitten mentiin Rasmuksen kanssa iltapäivällä jälleen uimakouluun, joka sujuikin jo hiukan paremmin! Ensi kerrallahan Rasmus jo kroolaa tätä vauhtia allasta päästä päähän...

Illalla hyydyin jostain kumman syystä täysin siinä kahdeksan aikaan. Ja menin sitten nukkumaan vähän ennen yhdeksää. Nukahdin heti. En oo mennyt niin aikaisin nukkumaan varmaan sitten ala-asteen jälkeen!

Kjell vähän vain sormia ja naamaakin maalaa.
Lauantaina Lassen ollessa uimakoulussa Christianin kanssa ja Ingan ollessa ostoksilla, me maalailtiin Kjellin ja Rasmuksen kanssa. Papereiden lisäksi vähän myös naamaa, käsiä ja pöytääkin. Oli aika vauhdikasta! Ja mukavaa siivottavaa.

Iltapäivällä lasten ollessa päiväunilla aktivoiduin lenkille. Ihmisiä oli paljon liikkellä viiniviljelmillä ja siellä kappelin alueella, jonne kipitin. Täällä on nimittäin nyt sadonkorjuuaika. Kaikki rypäleet kerätään käsin, hiukkasen siinä on työtä! Iltapäivällä leivottiin vielä Rasmuksen kanssa sämpylöitä iltapalalle. (Mulla taitaa olla joku typerä alitajuinen halu tehdä lasten kanssa kaikkea mahdollisimman sotkevaa...)

Illalla Inga ja Christian lähtivät tuttavapariskunnalle iltaa viettämään, joten minä jäin lapsenvahdiksi. Lapset tosin nukkuivat koko ajan. Oli aika rankkaa.

Tänään sunnuntaina aloitettiin päivä pyöräilemällä. Muut kävivät tänään myös lasten jumalanpalveluksessa, mutta minulla oli tärkeämpää tekemistä täällä kotona. Hyvin tärkeää tekemistä. Ruoaksi tänään oli bratwurstia, bretseleitä ja sellaista makeaa sinappia -tämä on jokin tämän alueen erityisyhdistelmä. Jätin bratwurstin ja sinapin välistä... (oonpas ollut tänään vastahakoinen kaiken kanssa! :D) Löysin tänään myös Youtubesta supertehokkaita lihaskunto-ohjelmia, joiden kanssa hikoilinkin iltapäivällä lasten ollessa päiväunilla... Iltapäivällä vielä maalailtiin lisää sormiväreillä (ja Anni sai taas vähän lisää siivottavaa, kun maalareita oli tällä kertaa kolme).

PS. Jennylle vielä superpaljon onnea, oot jo pian vanha kurttumummu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti