lauantai 13. marraskuuta 2010

St. Martin's

Hallo!
Eilen illalla tosiaan olin lasten päiväkodin Laterne-juhlassa. Laterne tarkoittaa suomeksi lyhtyä ja nämä lyhdyt liittyvät Pyhän Martin päivään. Lapset olivat kaikki askarrelleet komeat paperilyhdyt ja ne käsissä sitten käveltiin isona kulkueena pieni lenkki päiväkodin ympäristössä. Sää oli harmi kyllä vähän sateinen ja lapset eivät liiemmin jaksaneet keskittyä mihinkään lauluihin ja muodostelmassa kävelyyn... :D

Rasmus ja Lasse lyhtyineen päiväkodilla.

Kulkueen jälkeen päiväkodilla oli tarjoilua. Täällä tarjoilu tarkoittaa useimmiten hotdogeja ja oluttta, niin eilenkin. Kyllä, päiväkodin juhlassa tarjoiltiin olutta..! Eilen oli lisäksi hehkuviiniä ja punchia, joka maistui ihan glögiltä, hyvää oli siis se. Sekasortoisen ruokailun jälkeen ajettiin äkkiä kotiin. :D Sellainen lyhyt tapahtuma oli Laterne täällä näin.

Kjell ja tonttulyhty

Ja sitten säätiedotusta. Täällä on tuullut viime päivinä ihan mielettömän voimakkaasti. Oikein humina käy sisälläkin. Outoa tässä on se, että ulkona on tänäänkin 17 astetta lämmintä! Ihan hullua, tässähän mennään jo marraskuun puolessa välissä!

Ja mitäs muuta... No, tämä ilta kuluu sitten lastenvahtina. Tehdään poikien kans eka iltapalaks uunileipiä ja sit laitan ne kaikki nukkumaan. Täytyy varmaan vähän riehua tai jotenkin väsyttää noi lapset ennen iltapalaa, jotta Rasmuksenkin nukkumaanmeno sujuisi ongelmitta... Villiin lauantai-iltaani kuuluvat myös saksan kurssin läksyt. Huhhuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti