tiistai 2. marraskuuta 2010

Den erste November

Eilen maanantaina täällä Saksassa oli pyhäinpäivä (eiks se oo kyllä ihan suomalaisessakin kalenterissa), jonka takia päiväkoti oli kiinni ja lapset siis kotona. Lähdettiinkin heti aamusta poikien ja Ingan kanssa ajamaan kohti Stuttgartin eläintarhaa.


Wilhelmina Zoo oli tosi kiva paikka. Sellainen oikein kunnollinen vanhanajan eläintarha upeine puistoalueineen ja rakennuksineen. Jonkun kuninkaallisen rakennuttama paikka tuo taitaa ollakin, jos nyt oikein ymmärsin. Oltiin kaikki kovin innoissamme nähdessämme apinoita, flamingoja, tiikerin, lintuja (varmaan Kjellin suosikkeja!) ja vaikka mitä hienoa.

Kjell tykkäsi linnuista ja kiipeilystä.

Sää oli taas ihan huippu, aurikoinen ja lämmin. Ei ollut tietoakaan synkästä marraskuusta. Inga ja Christian kävivät muuten iltapäivällä lenkilläkin shortseissa!

Oikein suloisia apinoita, jotka kyllä tässä kuvassa maastoutuvat aika tehokkaasti noihin kiviin.

Oikein onnistunut kaverikuva.
Iltapäivällä ajeltiin Mäkkärin kautta kotiin ja kaikki lapset nukkuivat puoli viiteen päiväunet, voi mitä luksusta. Illalla katselin vielä tv:stä Ingan ja Christianin lemppidekkari Tatort, jossa seikkailtiin tänään Suomessa. Jaksossa siis saksalainen poliisi matkusti Ilomantsiin ratkaisemaan saksalaisen pojan tekemää murhaa ja suomalaiset poliisit olivat sitten tietty avustamassa. Oli niin hauska nähdä suomalaisia tuttuja näyttelijöitä ja tietenkin hyvin tutun näköisiä kesä-Suomi-maisemia. Aika monet naurunpyrskähdykset sai aikaan myös suomalaiset puhumassa saksaa ja toisinpäin. Oikein hyvä dekkari siis! :D

Ja varasinpahan vielä eilen illalla lennot Suomeenkin. 26.12-5.1 vietetään sitten kotona! Toooosi kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti