perjantai 19. marraskuuta 2010

Ma-ti-ke-to-pe

Ma: Lenkki vesisateessa, legorakennelmia poikien kanssa, illalla ei kielikoulua, Las Vegasista palanneen Santerin juttujen kuuntelua (taas kerran aivan kamala reissu...)
Ti: Pilatesta, Vedetään hatusta -ohjelman katselua netistä (hahaa, Putoustakin parempi!), sekopäinen breakdancedisco poikien kanssa mun huoneessa ja muovailuvahailua.
Ke: Lenkki, pyykin pesua, muovailuvahailua ja suloisen punatukkaisen Philipin vierailu. Illalla kielikoulussa mielettömän vaikean kielioppitehtavän ratkomista.

To: No nyt tapahtui edes jotain kertomisen arvoista! :D Muutamat perusjutut olivat päässet loppumaan ja lähdin sitten aamulla ostosmatkalle Sinsheimiin. No, Sinsheimin juna ei tullutkaan (hillityiltä saksalaisiltakin pääsi muutamat scheisset junalaiturilla...), joten matkasin sitten seuraavalla junalla Heilbronniin.

Heilbronnissa oli jo aikamoinen joulutunnelma päällänsä! Ostareilla oli joulukuuset ja kaupoissa isot jouluosastot. No, maltoin mieleni, ens viikon lopulla vasta laittelen kaikki joulujutut huoneeseeni. Odotan kyllä tosi innolla jo joulua, enkä vähiten siitä syystä, että aaton jälkeen pääsen käymään kotona!

Takaisin Heilbronniin. Shampoot ja rasvat löytyivät helposti, Oskarin 11-vuotislahja kanssa olikin sitten vähän enemmän ongelmia. Mitä ihmettä tuon ikäiselle pojalle voi ostaa, mikä mahtuu pieneen postipakettiin eikä paina ihan julmetusti..?! No, nyt on kuitenkin DHL:n paketti matkalla kohti pikkuveljeä! Näille mun nykyisillekin pikkuveljille ostin Lightning McQueen -pelin, koska Lasse niin kovasti toivoi jotain Autot-leffasta tuttua. Se näki viime viikolla mun huoneessa Autot-kirjekuoren (Santerilta :D) ja silloin lupasin sillekin hankkia jotain sellaista. Muuten säästinkin sitten pennoseni (löysin kyllä aivan sikakivan duffel-takin -40% alennuksen jälkeen noin 30 eurolla, mutta joku hölmö oli keksinyt laittaa sen takin hupun täyteen hirveänkamalanällöttävää tekoturkista, jota ei tietty saanut irti...) ens viikkoa varten, koska silloin pääsen Anni-Lotan ja Even kans ostoksille! En malta odottaa. :) Ja söinkin kans säästöbudjetilla 2,90e maksaneen kiinalaisannoksen. En suosittele kyseistä Heilbronnin juna-aseman kiinalais-japanilais-taiwanilasis -raflaa kenellekään... :D

Iltapäivällä tuli vielä Katrin lapsiensa Jacobin ja Emman kanssa kyläilemään. Ne on aina tosi mukavia kyläilijöitä, lapset on rauhallisia ja Katrin tosi kiva. Lisäks leikittiin Rasmuksen kanssa hurjia merirosvoja, jotka ryöväsivät Kjellin pehmolelut.

Niin ja torstaita piristivät vielä kirje mummulta ja paketti kotoa! Kiitokset molemmille, on aina toosi kiva saada jotain postia omalla nimellä tänne. :)

Pe: Väsynyt lenkki, kuuma suihku, pyykin pesua ja nyt pian lounasta. Iltapäivällä jälleen uimakouluun ja illalla saadaan taas leikkivieraita, Otto ja ylisuloinen Karl tulevat käymään.


Viikonlopuksi on suunnitteilla joulukorttien askartelua, piparkakkujen tekoa ja lupasin tehdä jälleen ruoaksi lihapullia. Onneksi tämä marraskuukin menee näin nopeata tahtia, enää viikko tyttöjen tuloon ja sitten onkin jo ihan pian joulukuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti