tiistai 1. helmikuuta 2011

Päivän polttavat

° Viime päivinä on saanut melkein joka päivä kuulla Rasmuksen suusta kysymyksen:"Wollen wir etwas backen?" Ja sittenhän sitä on leivottu. Pariin kertaan muffinseja (mustikka ja Smarties), sämpylöitä (porkkana, seesam ja juusto) ja Ingakin leipoi suklaakakun Rasmuksen kanssa. Huomenna ohjelmassa on lihapullat. Tämä innostus johtaa ehkä juurensa siitä, että Rasmus on aina valmis syömään jotain makeaa. Ja perkule, sittenhän on minunkin ainakin noita leipomuksia maisteltava...

Mustikkamuffinseja reseptillä, jolla onnistuu aina!

° Kjell tekee kaiken itse. Esimerkiksi kaataa apfelschorlet ihan itse pitkin pöytiä ja lattioita. Toinen vaihtoehto on, että "Mama macht!" eli äiti tekee. Ei kukaan muu, ei ainakaan aupair. Ja jos Kjell ei saa itse tehdä, sitten on hyvä huutaa ja parkua kurkku suorana. Ehkä hiukkasen rasittavaa. Onneksi Kjell nukkuu iltapäivisin ihan itse ainakin puoli viiteen.


Mustikat maistuvat, maistuvat mustikat.

° 6.-8.3 meikä viettää Pariisissa Essin kanssa! Varasin viime viikolla 88 eurolla meno-paluun täältä Pariisiin, junalla 4,5 tuntia. Hassua. En malta odottaaa! :)))



° Maailmassa ei ole kovempaa jätkää kuin Michael Jackson eikä sen puoleen muuta musiikkiakaan kuin kyseisen herran tuotanto. Ei automatkaa tai iltapäivää ilman Billie Jeania, Thrilleriä tai Beat it:iä. Iltapäiviin kuuluu nykyisin myös kiinteänä osana Michael Jacksonin tanssishow Lassen ja Rasmuksen toimesta. Jos jokin on hulvatonta, niin Lasse tanssimassa idoliksensa pukeutuneena kappaleesta toiseen.

° Tein eilen havainnon, että oikeissa olosuhteissa sitä tekee kummasti mieli oikeasti juosta rennon (ts. laahaavan) hölkkäämisen sijasta. Nämä supersuorituksiin kirittävät olosuhteet ovat pilkkopimeät viiniviljelmät. True-lenkkeilijä virittelee päähänsä otsalampun, jossa ei ole muuten sitten mitään dorkaa.

° Huomenna illalla suuntaan jälleen muuten Sinsheimiin, mutta en tällä kertaa kielikursille... Vaan hakemaan Santeria junalta! Hiukkasen kivaa. Ohjelmassa ainakin bretseleitä ja Santerille bratwurstia ja saksalaista olutta. Ja perjantaista sunnuntaihin Frankfurttia ja hotelliaamupalaa! Että willkommen, Santeri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti