tiistai 22. helmikuuta 2011

Frisör

Kävin tänään aamupäivällä parturissa. Tarkoituksena oli ihan vain otsiksen tasaus, jotta taas näkisi paremmin kaitsia lapsia. Meninkin kampaamoon, jonne pääsi ilman ajanvarausta. No, puolentoista tunnin parturireissun jälkeen minulle oli tehty tehohoito, leikattu hiukset ja väännetty kiharat ja minulta oli rahastettu 56 euroa. Viisikymmentäkuusi euroa!

Lupasin kuvamateriaalia näistä arvokkaista kikkuroista. Tässä. Anni x8. Onkohan tarpeeksi?


Ja no siis, tottahan aupairinkin täytyy välillä olla edustava. Ja ehkä pienen osan tuosta laskusta sain takaisin hyvän mielen muodossa, sillä kaksi naista pysäytti minut Eppingenin kadulla ja he kehuivat hiuksiani. Jos siis ymmärsin oikein. Ja Kjellinkin mielestä mun hiukset oli kivat. Ja aurinkokin paistaa tänään. Ja Lasse ja Rasmus kuuntelevat rauhassa satu-cd:etä. Ja ostin tänään suklaarusinoita.

2 kommenttia:

  1. Kiva tukka :) Jopa 56e arvoinen, jos vertaa viimeiseen käyntiini eräässä Tamperelaisessa leikkuumossa. Tasoitus ja pesu 48e eikä edes otsatukkaa osannut leikata. Tuollaisen olisin halunnut kuin sinulla, sain Nick Carterin keskijakauksella.

    VastaaPoista
  2. Nick Carter -mielikuvan jälkeen ei tunnukaan enää ollenkaan niin kipeältä omien rahojeni menetys - asiat voisivat olla huonomminkin! :D

    Ps. Ysäri tekee kovaa paluuta!

    VastaaPoista