lauantai 19. helmikuuta 2011

...

Tällä viikolla tapahtunutta:

° Rymistelin rappuset alas innovatiivisesti tyylillä, jossa paino jaetaan oikealle kyynärpäälle ja puolikkaalle takapuolelle. Luulin jo päivän ajan, että minulla olisi ollut omasta puolesta tarpeeksi pehmustetta juurikin siellä takamuksessa ja näin ollen mitään jälkiä tapahtuneesta ei jäisi, mutta, väärässäpä olin. Nyt minua koristaa eeppisen kokoinen mustelma. Kyllä, takapuolessa. Aivan mieletön. Hämmästyttävän monivivahteikas. Liikaa informaatiota?

° Sain postia. Kortit äidiltä ja mummulta sekä 20 euron lahjakortin DeutscheBahnilta.

° Ja sähköpostiakin sain. Voipi olla, että kesä 2011 kuluu jälleen hyvin tutuissa merkeissä trikootuotteiden keskellä Radio Novaa kuunnellen...

° Niin ja mitäs vielä keksisin tänne....


Ei muuta, siinä se, viikko 7. Viikko, jolle ei ollut yhden yhtä, edes keksimällä keksittyä merkintää kalenterissa. Masentavaa. Päivät lipuvat vaan ja sekoittuvat toisiinsa. No mutta,  ensi viikolla ryhdistäydyn ja menen ihmisten ilmoille. Muuallekin kuin päiväkotiin hakemaan lapsia. Ainakin parturiin leikkauttamaan otsatukkaa ja loppuviikosta moikkamaan Euroopan kiertueellaan tänne stopin tekeviä Elinaa & Tuomasta ja Anni-Lottaa Würzburgiin.

Tai no siis, eihän tämä viikko vielä ole paketissa. Huomenna sunnuntainahan voi tapahtua mitä vain. Lupaan raportoida, jos näin pääsee käymään.

1 kommentti:

  1. Eikö sunnuntaina kaikista odotuksista huolimatta tapahtunutkaan mitään???? Onpas sulla ollut sitten kummallinen sunnuntai, kun yleensä tapahtumista riittäis kerrottavaa monen postauksen verran!

    VastaaPoista