torstai 10. helmikuuta 2011

Wie geht's?

Tässä tylsää torstai-iltaa viettäessäni ajattelin tulla kertomaan tänne hiukkasen kuulumisiani.

Noh, ensinnäkin lapsia ei ole tällä viikolla paljoa täällä kotona näkynyt. Sunnuntaina kun palasin Frankfurtista lomailemasta, oli minua Eppingenissä vastassa mieletön auringonpaiste ja kotona lappu, että perhe on lähtenyt eläintarhaan Stuttgarttiin. Päivä menikin sitten lenkkeillessä ja lueskellessa. Täällä on muuten ihan huhtikuu-sää. Täällä jopa tuoksuu paikoitellen keväältä. Ai että.

Maanantaina ja tiistaina lapset olivat päiväkodissa viiteen asti Ingan ja Christianin työkiireiden takia. Päivät kuluivat sitten minulla lenkkeillen, pyöräillen ja pääsykoekirjoja tankaten. Tekikin ihan hyvää saada pari päivää oikein kunnolla keskittyä lukemiseen; parin kansantaloustieteen jutun kohdalla koin jopa muutaman mieleni mullistavan ahaa-elämyksen. Kyllä vain on palkitsevaa. :D

Eilen keskiviikkona koko Elsenzin oli vallannut hirveä sumu! Koko päivä oli niiiin sumuinen aamusta iltaan. Suomalaisena olen tottunut siihen, että aikaisin aamulla saattaa olla joskus harvoin hiukan sumua ja auringon noustua sekin hälvenee, mutta täällä eilen ei nähnyt muutamaa metriä pidemmälle koko päivänä. Eilen iltapäivällä Rasmus meni kaverinsa synttäreille ja meille tuli kyläilemään Kjellin kaveri Emma, joten iltapäivä/alkuilta meni sitten nopeasti Lassen kanssa. Me katseltiin Michael Jacksonin videoita ja Muumeja YouTubesta. Rankkaa.

Tänään Inga lähti aamusta Itävaltaan työporukkansa laskettelureissulle ja hän palaa takaisin vasta sunnuntai-iltana. Tämä tarkoitti sitä, että lapset olivat tänäänkin viiteen asti päiväkodissa, sillä eihän autoton aupair voi heitä hakea. Tänäänkin toistin siis tätä samaa kaavaa, luin päivän ja kävin lenkillä. Siinäpä se. Huomennakin lapset ovat viiteen asti päiviksessä. Huhhuh.

No, lauantaina ja sunnuntaina voikin sitten olla vähän enemmän menoa, kun kaikki pojat ovat kotona ja Inga tosiaan (ansaitusti) lomailemassa. Täytyisi varmaan kehitellä jo nyt jotain ohjelmanumeroita... Mutta eiköhän siitä selvitä.

Okei, ehkä olisi ollut parempi keksiä jotain muuta ajankulua.  Tikusta asiaa, blog about nothing jne. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti