maanantai 14. helmikuuta 2011

Geschafft!

Viikonlopusta ilman Ingaa selvitty! Ja hyvin selvittiinkin. Tarkkana miehenä Christian oli suunnitellut koko viikonlopulle ohjelman, jota (orjallisesti) seuraamalla päästiin hyvään lopputulokseen. Sunnuntai-iltana olivat niin lapset, vanhemmat kuin aupairkin tyytyväisiä.


Lauantaiaamupäivä meni minun osaltani Kjellin kanssa ulkoillessa vanhempien poikien ollessa ostoksilla Christianin kanssa. Päiväunien jälkeen suuntasimmekin sitten koko porukalla Simsalabim-nimiseen lasten sisäleikkipuistoon. Aupair oli vähintään yhtä innoissaan kuin lapset! Siellä sitten kuluikin iltapäivä rattoisasti kiipeillen, hyppien, erilaisilla menopeleillä ajellen, liukuen, keksejä syöden ja muuten vain hauskaa pitäen. Kotiin tultiinkin sitten sopivasti abendbrotille ja sen jälkeen suoraan petiin. Lauantai - piece of cake! Tai siis ein Stück von dem Kuchen tai jotain... :D

Tässä liukumäessä oli joku typerä ikäraja.
Pojat jaksoivat ajella noilla autoilla varmaan jonkun tunnin, vaikka kukaan ei edes syöttänyt niihin rahaa.
VALTRA-TRAKTORI! Ja Kjell luultavasti juuri kertomassa, kuinka traktori on hänen!

Tähänkään menopeliin ei rahaa syötetty, mutta mielikuvituskyyti kelpasi yhtälailla.
 On muuten kohtuu hankalaa saada lapsista onnistuneita kuvia paikassa, jossa on koko ajan jotain muuta mielenkiintoisempaa, kuin Annin kamera...

Sunnuntain ohjelmassa oli Stuttgartin dinosaurusmuseo. Matkaan lähdettiin heti aamupalan jälkeen ja museon ovenkahvassa roikuttiinkin jo sopivasti ennen paikan avautumista. Melkein pari tuntia jaksoivat vanhat luut ja kivet poikia kiinnostaa - ja tietenkin välissä pidettiin huolta sokeritasapainosta keksein ja karkein. Kotiin ajettiin sitten Mäkkärin kautta ja kaikki olivat tyytyväisiä. Täällä on muuten aika hyvä tarjous nyt Mäkkäreissä; minkä tahansa McMenun ostaja saa kaupan päälle BicMacin tai lipukkeen, jolla tuon hampparin saa lunastaa myöhemmin. Jee.


Sunnuntain päiväunien aikana kävin sulattelemassa kanahampurilaistani lenkillä ja voi kyllä, täällä on niiin kevät. Sen tietää siitä, että kärpäset lentää suuhun, pyöräilijät kaahaa ohi sortseissaan ja pisamat ovat tehneet paluun poskipäille ja nenään. Ja ehkä siitäkin, että lämpöasteet kohosivat sunnuntaina aika kivasti kahteentoista!

Iltapäiväkahvien jälkeen suuntasin Kjellin kanssa vielä kävelylle ja sitten olikin iltapäivä ja koko viikonloppu iltapalaa vaille paketissa. Iltapalan aikana Ingakin teki aika menestyksekkään kotiinpaluun Tictac-rasiat tuomisinaan.

Helmikuinen Elsenz.

Ps. Tässä kuvassa kiinnitä huomiota oikeaan alakulmaan. Siellä on tupakka-automaatti ja kuva on otettu ihan tästä meidän omakotiasuinalueelta. Täällä noita automaatteja on siis ihan yleisesti...!?!

       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti