sunnuntai 23. tammikuuta 2011

5kk

Ja taas on sunnuntai-ilta ja taas minä mietin, kuinka on yksi viikko vilahtanut ohi. Itse asiassa tänään on vilahtanut jo viisi kuukautta täällä Saksassa ohi. Ja taas minä mietin, että mitä kirjoitettavaa teille (äiti ja iskä) minulla olisi. No, ei oikeastaan paljoakaan, sillä paljoakaan ei ole tapahtunut.


Kjell ja uudet uimalasit!


Hmm... No kielikurssilla ainakin kävin. Ja Aleksille askartelin ja postitin synttärikortin (jee 21 vuotta, onnea vielä!). Ja mitäs muuta. No näitä kevätsäitä käytin hyväkseni ja tein uuden juoksumatkaennätykseni, siitä olen kovin ylpeä. Perjantaina kyläiltiin lasten kanssa ihanan rauhallisella TYTÖLLÄ Noémilla ja voih, kuinka kivoja pikkutytöt ovat! Onneksi nämä meidänkin pojat ovat ihan kiitettävästi kuitenkin innostuneet esimerkiksi ompelusta ja kotileikeistä. Niin no, mikseivät innostuisi, sukupuoliroolithan ovat niiiiiiiin eräpäivääntynyttä kamaa.

Lauantai-iltana oltiin Ingan kanssa elokuvissa katsomassa Woher weisst du, dass es Liebe ist -niminen leffa. Oli taas jokseenkin huvittavaa katsella ja ennenkaikkea kuunnella esimerkiksi saksaa puhuvaa Jack Nicholsonia. Eieiei, ei se vaan toimi! Hiukkasen meni kyllä koko leffastakin ohi tuon (ah, niin paljon saksalaisten elokuvakokemusta helpottavan) dubbauksen takia. Ja popcornit oli sokeroituja.


Lassen tosi tyylikkäät sukelluslasit.

Tänään olikin sitten helppo sunnunntai. Muut olivat aamukymmenestä viiteen saakka kyläilemässä, joten minä sain syventyä hankkimaani kauppiksen itseopiskelupakettiin. Jee.

Viikolta jäi muuten mieleen lasten yleinen hankaluus-mielentila. Ingan kanssa ollaankin täällä vähän iltapäivisin tuskailtu, kun lapset eivät usko oikein mitään, mitä heille sanotaan. Varsinkaan ihanan suloinen pikku-Kjell! Kjell vain luottaa oman charminsa purevuuteen - eihän kukaan nyt niin aurinkoisesti hymyilevää pahantekijää voi tosissaan kieltää ja komentaa! Onkin tullut vastaan muutama tilanne, jossa Kjell vain naureskelee, kun hänelle ollaan oikeasti vihaisia. Onnea vain seuraavalle aupairille! :D

Niin ja kuivatut taatelit löysin muuten myös tällä viikolla. Toffeemainen ällömakeus tyydyttää makeanhimon tosi helposti ja ilman karkkia. Jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti