keskiviikko 1. joulukuuta 2010

23 yötä jouluun on...

Tämä viikko on kulunut joulutunnelmissa.


Heilbronnin (kiinni olevia) joulukojuja.

Maanantaipäivän vietin Heilbronnissa jouluostoksilla. Pääsin taas perinteiseen joulutunnelmaan; liian paksu toppatakki päällä tavaratalossa, jossa soi liian kovalla liian iloiset joululaulut ja sopivia lahjoja ei vaan löydy. No, jotain kuitenkin löytyi, onneksi. Ja koko maanantaipäivän satoi muuten lunta!



Tiistaina oli aivan huippu sää! Muutama aste pakkasta ja luntakin viitisen senttiä. Oli niin mukava lenkkeillä lumen narskuessa lenkkareiden alla. Iltapäivällä leivoin sämpylöitä ja lihapullia Kielistä palanneelle Wielen perheelle. Oli taas kiva nähdä lapsia ja kuunnella mitä kaikkea he olivat ehtineet tehdä Mimin ja Grosspapan luona.


Tiistai-iltana Inga ja Christian laittoivat joulukoristeet esille ja minä askartelin Ingan kanssa pojille joulukalenterin. Ja hieno siitä tulikin! Joka päivälle on jokaiselle pojalle pieni ylläripussi. Oon vähän kateellinen.

Raatihuoneentorin joulukuusi aamulla puoli kahdeksan aikaan.

Tänään aamupalalle kavutessani oli vastassa kolme innostunutta poikaa. Joulukoristelut ja -kalenteri olivat tehneet vaikutuksen poikiin ja he esittelivät jokaisen koristeen. Lähdin poikien kanssa samaa matkaa Eppingeniin pesuaineostoksille (neljä henkeä kuusi päivää matkalla = rutosti pyykkiä!). Eppingeninkin koristeet näyttivät aamuhämärässä tosi kauniilta.

Lasse

Tänään iltapäivällä Inga lähti työmatkalle Kölniin ja minä jäin poikien kanssa kotiin. Kjellin ollessa päiväunilla, me pidettiin minun huoneessani Lassen ja Rasmuksen kanssa pikkujoulut. Meillä oli vaikka mitä jouluherkkuja ja tietenkin joulumusiikkia ("Noch mal Jingle Bells!").

Rasmus

Illalla vielä askarreltiin ja nyt on mulla edes pakettikortit valmiina. Paketteja ei sitten olekaan, mutta kyllähän se kortti on tärkeä... :D Niin ja muistinhan minäkin avata oman suklaakalenterini ensimmäisen luukun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti