maanantai 23. elokuuta 2010

Auf Wiedersehen!

No niin, nyt tässä ollaan sitten jo Helsinki-Vantaan lentokentällä, portin 27 edessä odottamassa lennon lähtöä. Reilusti ylipainoinen matkalaukku (kaikesta karsimisesta huolimatta!) on toivottavasti matkalla kohti Stuttgartia. Käsimatkatavaratkin olivat yhtälailla ylipainoisia. No, onneksi selitys pitkälle matkalla lähdöstä hellytti lentokenttävirkailijan ja ylipainomaksuja ei tullut. :D

Tässä matkalla koukkaan vielä Berliinin kautta ja illalla yhdeksän aikaan pitäisi sitten tavata perhe Wiele Stuttgartin tuloaulassa. Kaikki ovat kyselleet minulta, jännittääkö matkalle lähtö. No ei se lähtö kyllä jännitä, mutta juurikin se hetki, kun tapaan 'perheeni' ekan kerran, jännittää ja paljon! Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Vanhemmat, sukulaiset ja kaverit on nyt hyvästelty. Kiitokset muuten kaikille läksiäisjuhliin osallistuneille! Joulun aikaan saatetaan nähdä... Hurjaa ajatella, että neljään kuukauteen ei voi lainailla pikkusiskon pinnejä saatika äidin hiuslakkoja..! No, bis bald!


PS. Jos Ida ja Silja luette tätä, kiitos muffinsista, se oli mielettömän hyväää! :)))

1 kommentti:

  1. Kyllä mä tätä luen,nyt kun Annilla ei ole vielä omaa..

    Ja oikein kiva kun tykkäsit niistä muffinsseista! Anni tykkäs niistä kanssa niin paljon että,otti ohjeen mukaan Saksaan, että voi sitten kokkailla niitä niille muksuille. Mutta eikun pidä hauskaa Saksassa!

    -Iida

    VastaaPoista