lauantai 26. maaliskuuta 2011

Vähiin käy aamut...

 Viimeistä lauantai-iltaa viedään täällä kellarihuoneessani. Hullua. Onneksi Aleksin kellarihuone kotona vastaa aika kivasti tätä mun nykyistä, niin voin sitten ikävissäni mennä sinne viettämään iltojani. Minä, tietokone ja kellari, siinä hyvin tutuksi tullut combo. Melkein epätodellista ajatella, että ensi lauantaina olen jo kotoisasti siellä loskan keskellä kaukana tästä lämmöstä ja vihreydestä ja aupair-aikani on takana.

Päiväkodin joku puu (joka pitäisi varmaan tunnistaa) kukkii ihan pian.
Juttelin eilen Anni-Lotan kanssa pakkaamisesta, kun Anni-Lotta muutti tänään Saksa-perheensä kanssa toiseen kaupunkiin. Aloin siinä sitten samalla itsekin vähän suunnittelemaan pakkaamista. Viime kesän lopulla pakatessani tänne tavaroita ajattelin, että en tarvitse paljoakaan vaatteita mukaan, sillä vaihtelen muotilehtien perusohjeen mukaan asusteilla asujeni ilmettä. Noudatinkin hienosti tätä ideologiaa pakatessani. Löysin eilen esimerkiksi seitsemän huivia, neljä pipoa, neljä paria hanskoja ja yhdettoista (11!) jalkineet. Kynsilakkojen määrästä ei edes puhuta. Eikä korumääriä punnita.

Maisemia meidän pihalta kuvattuna.
Sitten katsoin nykyiseen vaatekaappini. Tuon logiikan mukaanhan sen pitäisi olla puoli tyhjä. Varsinkin, koska en mielestäni ole ostellut ihan hirveästi uusia vaatteita täältä. Mutta katsos vaan, sehän on ihan täynnä! Ja se kaappi ei ole ihan pieni.

Junamatkalla Heilbronniin oli aika kuvailla Pariisin ballerinoja.
Jostain kumman syystä olen kuitenkin pukeutunut täällä enimmäkseen farkkuihin ja muutamaan trikoopaitaan. Kolmea huivia olen käyttänyt aktiivisesti. Pipoja ja hanskoja ei ole tarvittu aikoihin. Minulla on aina samat korut päällä. Converseilla on menty koko kevät.

Lounastauolla kuumassa Heilbronnissa. Moniviljalohisäpylä 2,20e. Tulee ikävä.
Ihan kiva kotimatka tulossa ensi torstaina, kun aamulla lähden junalla kohti Stuttgartin lentokenttää. Matkalla pitäisi vaihtaa kulkuneuvoa kaksi kertaa. Onneksi tulen siis matkustamaan kevyesti - vain valtavan matkalaukun, urheilukassin ja lentolaukun kera (rojujeni olisi parasta mahtua noihin laukkuihin).




Italialaista jätskiä pallo, 0,70e. Tulee ikävää.




Kuvituksena tapahtumia tältä viikolta. Täällä on ollut mielettömät kevätsäät. Parina päivänä ihan t-paitakelit. Lämpötilat ovat nousseet lähellä 20 astetta. Torstaina kävin lisäksi Heilbronnissa hankkimassa lisää matkalaukuntäytettä. Kevät sekoittaa Suomi-tytön pään, ostin nimittäin punaiset housut. Oli hyvä reissu.

Olen tässä miettinyt, että taidan päästä vielä ensi viikolla hiihtämään. Aika karua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti